Efterår uden ferie. Lidt suk!

indlægget indeholder reklame i form af en PR-gave photo P1014512_zpsyomidmbe.jpgSelvom vi ikke har haft efterårsferie her i uge 42, som de fleste andre åbenbart har at dømme udfra de tomme cykelstativer nede i pigernes institution (og det mere end halvt tomme kontor), så forsøger jeg alligevel at hygge så meget med efterårssysler, som det nu lader sig gøre. Vi samler blade og laver kreating med dem, går ture og nyder træernes efterårsfarver og hygger ekstra meget med hjemmebag.

Apropos hjemmebag så kommer der i øvrigt snart en opskrift på blodige, klamme Halloween-fingre på bloggen. Indtil da kan du se vores fingre her, som jeg selv er helt bange for at se på. Og Kasper har vitterligt svært ved at spise dem 😉 Men det er nu bare slet ikke helt det samme som rigtig ferie. Det er det altså ikke. Så jeg krydser lige fingre for, at der er mulighed for en miniferie inden alt for længe. Vi drømmer p.t. om skiferie, og taler disse dage en hel del om, hvordan vi lige kan få det hele til at spille, så vi kan komme af sted til sneen – enten lige før årsskiftet eller på den anden side af nytår. Gode tips til skiferie med små børn modtages gerne.

Og hop hop nyt emne. Ældsten har nemlig fået verdens fineste hverdagskjole fra Name It i gave, som hun selv er yderst stolt af. Dens lyserøde farvesplash er lige i øjet, og jeg må indrømme, at jeg også selv er helt tosset med den. I kan finde den her til kun 169 kr., og den fås også i blå nuancer. (Det lader til, at kjolen ryger ret hurtigt. Vores størrelse er allerede udsolgt.) Vi skød et par fine efterårsbilleder i varme farver før børnehaven for et par dage siden.

God fredag. Jeg ser ikke Vild med dans, kan jeg fortælle. Gør I?

 photo P1014508_zpsqulx0muj.jpg13134253_zephyr_001_productlarge photo P1014510_zpsz5cdesxu.jpg photo P1014509_zps7jgqm8yk.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment