Frozen på landet

 photo P1010002_zpsetbbeipm.jpgVi er endnu engang forvist fra huset, som er sket en gang før. Der skal arbejdes intensivt på huset, og det nytter ikke, at pigerne og jeg er til stede under den proces. Lige meget hvordan vi vender og drejer det, så er vi forstyrrende elementer, når huset i to dage bliver ét stort byggekaos. Mormor og morfar åbner glædeligt dørene igen, og jeg suger naturens ro ind i mit inderste og nyder, at jeg har faktisk får tid til et bad af mere end to minutters varighed og endda får lov at arbejde lidt på bloggen, mens mormor leger non-stop med pigerne.  

Ikke så mange ord fra mig i dag, men i stedet en ordentlig omgang billedspam af den smukke natur. I går var vi nemlig en tur i skoven. Et af de smukkeste syn, jeg længe har set. En fuldkommen gylden efterårsskov badet i sol OG sne på én og samme gang Det var nærmest magisk at se på. Så. Trods halvtrætte piger med heltrætte ben og kolde fingre, så var det en skøn og opkvikkende skovtur. Også selvom jeg efter endt gåtur ikke kunne huske (eller nok aldrig har gjort det) hvordan man klapper vores Brio-klapvogn sammen. Vi brugte over en halv timer ude i kulden på at få det til at lykkes. Hah! Endte med at måtte downloade en manual fra min fars iPhone – min egen gik selvfølgelig død midt i kulden.

God søndag <3

 photo P1014652_zpsqdmgoiox.jpg photo P1014654_zps1ulgnghg.jpg photo P1014653_zpsgz4touv8.jpg photo P1014651_zpsg6a7qqcs.jpg
img_7960
Processed with VSCO with f2 preset
img_7971 photo 2.2-17_zpsejrjo5k8.jpeg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment