Vask dit tøj med GLAM og sikkerhed

 photo P1014461_zps0m4ul61j.jpg photo P1014460_zpshhys276h.jpg
For er par måneder siden delte jeg min begejstring for vores nyligt indkøbte guldplettede vaskemaskine, som man egentlig skulle tro var designet med tanke på vores lyserøde og meget glimtende pigehjem. Ja, det må simpelthen være os, som Electrolux og Storm & Marie* tænkte på, da de satte den første streg i deres designsamarbejde, mon ikke? 😉 Electrolux Ultracare Eco, hedder den guldplettede sag. Alle fortæller mig i øvrigt, at den ‘den lyserøde glimmerperiode’ går over igen. At den ikke varer ved… Ærlig talt, så elsker jeg det univers, og jeg har intet imod, at mine piger synes, det er skønt med lidt glimmerdrys. Det gør hverdagen er kende mere festlig, så jeg nyder det maks og håber, at vi altid vil være lidt lyserøde hos os. Og nu har vi tilmed vasket på maskinen i et par måneder, og den er ikke kun pæn at se på, den holder også, hvad den lover. Den er skabt til at kunne håndtere (også) det mere delikate tøj, så også fx silke og uld kan klare en tur i maskinen.

Jeg er ikke super praktisk anlagt. Dog mere end jeg var engang (før børn), men jeg bliver aldrig hende, der tænker “næh, jeg køber ikke denne lyse silkekjole til 2600 kr. for den skal jo på renseri hver gang, den har været på”. Måske komplet idiotisk vores liv taget i betragtning, men sådan er jeg bare ikke rigtig indrettet åbenbart. “Det går nok”, tænker jeg “der kommer da ingen små fedtede børnefingre på den”. Og det gør der selvfølgelig næsten altid. Og p.s. det er altså ikke hver gang jeg køber kjoler, at de koster 2600 kr. Nej, nej, nej! 

Maskinen her kan klare det meste. Den damper dit tøj (arhhh, den eneste funktion jeg endnu ikke har testet af), den vasker 9 kg. tøj hver gang, som er dejligt i en familie, hvor man simpelthen aldrig når bunden i vasketøjskurven, den vasker vores uldtøj, som vi har rigtig meget af til os alle fire. Og uld i maskine er ret meget en smagssag ved jeg fra de forskellige strikkefora, som jeg fra tid til anden befinder mig i. Jeg har altid selv været påpasselig med uld i maskinen uanset hvad, og det er jeg som sådan stadig, men indtil nu, har vi ikke oplevet, at vores uld er blevet filtet bare det mindste i Ultracare Eco’en.

Vores vaskekælder er meget pænere med den her sag i sig, og lige nu vil jeg egentlig bare opfordre Electrolux og Storm & Marie til at komme med en matchende tørretumbler. Vores gamle kondenstørretumbler ligner noget fra 1960 ved siden af den nye vaskemaskine.

*Maskinen er en af fire vaskemaskiner, der er blevet til i et samarbejde mellem det danske modebrand Storm & Marie og Electrolux. Ultracare Eco er specielt udviklet til at kunne håndtere det mere sarte tøj, så det ikke går i stykker ved vask. 

 photo P1014466_zpsulghikv7.jpg photo P1014463_zps5nwr1xpv.jpg photo P1014472_zpsxv0anqbr.jpg photo P1014469_zps2se4w0uz.jpgHer kan I se maskinens mange programmer. Man kan desuden også regulere centrifugeringen samt vaskens varighed, så det er muligt at skræddersy den enkelte vask fuldkommen afhængigt af tøjest type, hvor beskidt det er etc.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment