DIY: Gulddyr til juletræet

P1014704Vi har lavet julens første diy-projekt til juletræet – eller det er efterhånden nogle dage siden nu, og siden er der endda kommet lidt ekstra sager tll. Sidste år sprøjtede der kreaprojekter ud af os i denne tid, men barslen er long gone, og tiden en helt anden nu, så vi må snige os til lidt kreastunder hist og her.
Projektet, som I her får en guide til er ultraremt og tilmed billigt, men på den anden side ret effektfuldt.

Jeg fik en idé om, at store gulddyr som ornamenter til juletræet ville se smukt ud, så jeg smuttede af sted til Flying Tiger, hvor de har bondegårdsdyr til en flad 10’er stykket. Alle dyr har fået en øskenskrue fra Silvan i ryggen og dernæst to lag guld-spraymaling med få timers tørretid imellem. Jeg har bundet en blød, brun lædersnor i alle dyr for at holde udtrykket let og nordisk, men rødt eller mørkegrønt bånd fx med en sløjfe bundet helt nede ved ryggen af dyret, ville også være rigtig fint.

Er de ikke fine? Pigerne er helt vilde med dem. Der sker i øvrigt noget ret magisk med dyrene, når de sprayes med guld, fordi alle detaljerne pludselig træder så tydeligt frem.

Tip: Hvide dyr ville også være super cool. Eller hvad med at spraye dem i forskellige metal-pangfarver for et ultrafunky julelook?! Jeg ser det for mig 🙂96812c17-2ac8-40ee-9e72-e734233260c2Husk også at deltage i min adventskonkurrence om et komplet hudplejesæt fra Milk by Lindy Klim. Deltag nemt her.P1014707 P1014705 P1014701


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Rikke 7. december 2016 at 20:37

  De er SÅ fine ❤️

  Reply
 • www.skøreliv.dk 13. december 2016 at 14:31

  Wauw! Jeg er imponeret, de er godt nok flot! ❤️
  Vores juletræ derhjemme er en sand rædsel -GYS!- men ungerne er ellevilde! Jeg vil dog alligevel prøve at foreslå dem et par gulddyr!

  Reply
 • 2 x DIY-guides til nemt og fint julepynt – plummum 20. november 2017 at 9:46

  […] Se vores step-by-step guide her, hvis du selv vil i gang. […]

  Reply

Leave a Comment