Guirlande galore og hyggeligt besøg

img_8522

Den anden dag var pigerne og jeg på besøg hos denne søde kvinde og hendes familie. Det blev den hyggeligste formiddag, hvor der både var plads til kaffedrikning og voksensnak midt i alle pigernes leg. Er vild med sådanne stunder, hvor det hele kan kombineres og både pigerne og jeg hygger, uden mor udøver konstant damage control, I ved 🙂.

Jeg spottede hurtigt den fineste papirs-guirlande på Anitas datters værelse – naturligvis lavet af Anita selv (hun er super kreativ). Og vupti vupti, vi måtte straks låne et stansejern, som nu har produceret kartoncirkler nok til en hær af guirlander.

Det er et genialt lille kreaprojekt – meget nemt, men med stor effekt. Vi stansede blot en masse smukke farver ud i karton og kørte dem så gennem symaskinen med alm sting. Det går lynhurtigt at lave en ny guirlande på den måde.

Jeg kan godt fornemme på det hele, at vi ikke stopper her, og p.t. ser jeg på stansejern med mange forskellige former. Store dråber, skyer, hjerter etc., ville være virkelig fint.

P.s. Du kan naturligvis også bare klippe dine cirkler, men det er en del hurtigere og pænere at bruge et stansejern.

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment