Knitting Addict – kom bare i gang

Processed with VSCO with f2 preset

I er ofte nogle, der spørger (især på min Instagram-profil) hvordan jeg kom i gang med at strikke og samtidig tilkendegiver, at I selv gerne ville springe ud i det, men måske lige mangler det sidste mod eller skub. Til det vil jeg blot sige. Gør det! Spring ud i det nu. Jeg har personligt givet mig selv en gave ved at lære at strikke.

Jeg startede i det små med babytøjet, men nu er jeg altså så komfortabel med pindene i hånden, at jeg glædeligt strikker til snart femårig ældstepige OG til mig selv. Du behøver ingen strikkekyndig mor eller bedstemor ved din side. Næh, YouTube er din ven! Sådan lærte jeg selv alt fra bunden; ret, vrang, at slå op, typer af udtagninger etc. Og nu er jeg nået til det punkt, hvor jeg gerne vil undervises af seje strikkedamer, som der efterhånden er rigtig mange af derude. Jeg har et hav at lære endnu, og jeg ville elske at udvikle mig og finpudse de teknikker, jeg allerede mestrer.

En af de seje strikkedamer er Trine, som også har designet og udviklet mønsteret til cardiganen i dette indlæg. En Nordic Spring Jacket, som er både sjov og hurtig at strikke. Se hendes andre mønstre på KnitbyTrineP. Jeg opdager nye talenter næsten dagligt via Instagram, som er et sandt overflødighedshorn af inspiration, når det gælder strik.

Det var en hurtig omgang strikkeglimt og -tanker fra en sygdomsfyldt weekend.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Og nå ja, så har jeg forkælet mig selv med nyt gear. Det lækreste rundpindesæt fra Addi, som jeg varmt kan anbefale. Nu skal jeg aldrig mere lede efter den rette pind i mængden af strikkepinde. De er alle samlet i et lille fint etui, der ingenting fylder. Det er pengene værd, selvom man skal smide omkring en tusse for det. Addi Click Basic, hedder sættet, og det varierer lidt i pris på de danske webshops. Her koster det kun 845 kr.

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment