Sådan ser drømmebadeværelset ud

Processed with VSCO with f2 preset

SPONSORERET
Vi har netop fået 3D-tegninger og inspirationsinput fra VVS-Mesters nye service BadArkitekten og er nu klar til at lave vores badeværelse på førstesalen helt færdigt. Vores drømmebadeværelse er dermed en realitet inden for 3 måneder, hvor vi har en uomtvistelig deadline. Kan næsten ikke tro, at vi kan holde sommerferie med et splinternyt badeværelse. Troede efterhånden aldrig, at den dag skulle komme. 

I indlægget her viser jeg tegningerne af vores kommende badeværelse fra arkitekten, og fortæller om BadArkitektens service, der er for dig, der drømmer om et nyt badeværelse og sætter pris på lækre unikke løsninger og gerne vil have eksperternes besyv med på vejen. Det hele var ganske nemt og enkelt, og har givet os rigtig meget at arbejde videre med i den fremtidige proces.

Så enkelt er det

Et fysisk møde med arkitekten er ikke nødvendigt for at få både 3d-tegninger, materialeliste og øvrig inspirationsinput. Du bestiller her, hvor du indtaster dit badeværelses mål, dine drømme, ønsker og sender evt. inspirationsbilleder. Alt det gjorde jeg en sen aften efter arbejde, og jeg linkede endvidere til mit Pinterrest-board med diverse løsninger til bad, som du kan se lige her. Derefter blev jeg ringet op af Rikke – en dygtig arkitekt, der spurgte til lidt ekstra mål og de materialevalg, vi allerede havde gjort. Plantegningen havde vi ikke, så jeg måtte selv i gang med tommestok, lineal, papir og blyant. Alt det fik Rikke tilsendt på mail og efter få dage sendte hun det fineste materiale til mig, som for alvor visualiserer det badeværelse, vi har haft i tankerne i halvandet år nu. Endvidere har vi fået en helt rapport med gode råd og fif til opbevaring, materialevalg, belysning, opvarmning, ventilation, valg af klinker etc. etc. Det er guld værd i en proces som den her og giver os en solid basis at arbejde videre på.

Rikke skriver blandt andet til mig:

Badeværelset vil efter en renovering fremstå lyst og venligt med et skævt indspark i form af grafisk prægede gulvklinker. Det giver identitet til et i øvrigt dejligt lyst og roligt badeværelse.
Og der har hun ramt helt plet. Vi går netop efter det venlige, lyse og rolige look, men (og det er et vigtigt men) med en eller anden form for kant, som gør vores badeværelse til vores særlige. Vi var tæt på at vælge sorte sildeben i sten til gulvet, som absolut er smukt, men efter jeg efterhånden har set den løsning et utal af steder på Instagram og diverse boligblogs, kiggede vi mod en anden og noget mere spraglet løsning i stedet.
Sådan ser det ud
Vores badeværelse, der for få måneder siden var to separate rum – nemlig et lille toilet og et køkken – kommer til at se ud som skitsen herunder viser. Fritstående badekar, åben bruseniche med glasvæg og håndvask og badeværelsesmøbel i kvisten (hvor vi netop har fået nyt sprossevindue) kommer til at blive de store bærende elementer i rummet.
Screen Shot 2017-04-14 at 21.34.05Vi var selv lidt bekymrede for rummets udfordringer med de skrå vægge og skæve mål, men Rikke virkede begejstret fra første mail, hun fik af mig, hvilket har givet mig fornyet byggeblod på tanden.
I skrivende stund mangler vi kun at bestille badeværelsesmøbel med håndvask og et skab til opbevaring, før vi har de sidste elementer til badeværelset på plads. Jeg har længe været i tvivl om valg af møbel med håndvask og har leget en del med tanken om en lækker træsort som eg i stedet for det hvide klassiske look, jeg ellers havde i tankerne. Og da Rikke netop foreslår træ som materialevalg er jeg ikke længere så meget i tvivl. Rikke foreslår specifikt:

Skuffer og bordpladen under håndvasken i træ for at bringe naturlige materialer med en varm glød ind i rummet. Uden synlige greb eller andre linjer, for at understrege rummets rene og enkle linjer. Et varmt og harmonisk valg.

Så lige nu browser jeg nettet tyndt for en fed løsning i træ. På grund af rummets skæve mål er vi sandsynligvis nødt til at få møblet lavet specielt til os, og der er heldigvis mange knalddygtige, der gør sig i den slags efterhånden.

Se vores badeværelse fra oven her:

Screen Shot 2017-04-14 at 21.46.07Sidste element, vi har fået hjem er vores hængetoilet. Og kan man overhovedet mene, at et toilet er smukt, så mener jeg det faktisk om det her IFØ Spira Art. Det er et hængetoilet, som har en lækker skandinavisk elegance over sig. Vi så toilettet første gang i et kæmpe showroom for snart et år siden, og valgte det allerede på det tidspunkt. Jeg ville egentlig have pakket det op for at vise det til jer, men det gav ikke rigtig mening, da det ikke kan stå selv på grund af den afrunde bund. Jeg vedhæfter i stedet et billede af mig med pakken 🙂 . Vi har bestilt toilettet gennem VVS-Mester, hvor det koster næste dkk 2000 mindre end det gjorde i det showroom, hvor vi så toilettet første gang. Find toilet her og toiletbræt her.P1010473-2

Jeg vender stærkt tilbage med den færdige løsning om et par måneder. Jeg er gået helt i indretingsmode allerede og drømmer om grønne planter en masse og lækre produkter på fine hylder. Mit eget lille hjemmespa. Indtil da kan I se på indlæggets øverste billede, hvor I ser badeværelset, som det står netop nu. Jep, der er lidt vej endnu 🙂 Men det meste VVS-arbejde er fikset, og GROHE-toiletstativet venter blot på at blive skjult af en væg og få koblet hængetoilettet på sig.

Er du selv ved at kaste dig ud i projekt badeværelse, men mangler lidt inspiration til udforming og materialevalg, så tjek BadArkitektens service ud her. Vi er mere end glade for at have fået de input med på vejen.

Processed with VSCO with f2 preset
Udsigten nydes – fra badeværelset kan vi se ned på hele vores have.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Stine 15. april 2017 at 16:37

    Det er helt vildt aktuelt, da vi er midt i en totalrenovering af en gammel villa 🙂
    I må have haft planerne relativt meget på plads for at kunne lave det grove arbejde i rummet, ikke?
    Jeg tænker i fht. rørføringen, afløb og den slags… Hvor langt i processen kom i, før i stoppede i en periode? Vi har nemlig andre badrum i huset og kunne godt bruge lidt tid til overvejelser, men på den anden side, ville vi egentlig gerne have så meget som muligt på plads af det grove, inden vi flytter ind.

    Reply

Leave a Comment