Små glimt: DIY Ganni, vores modeuge og legepladstip

Det går lidt trægt med at få gang i bloggen igen efter et par måneders tørke herinde. Det medgiver jeg. Jeg håber, at det snart vender igen, men det er det der med tiden, I ved. Hvor bliver den egentlig af, og hvorfor synes den at suse så stærkt af sted?

I dag er det tid til et par glimt. Fra hverdagen og fra livet, som vi lever det disse måneder.

P1011098Traditionen  tro var vi et smut forbi CIFF i Forum under den Københavnske modeuge. Jeg plejer faktisk at deltage i modeugen uden mine to sidekicks, men i år havde vi stadig sommerferie, og jeg nægtede simpelthen at afleverede pigerne i institution midt i deres ferie, fordi mor skulle se på tøj. Jeg tog pigerne under armen og smuttede ind til det eneste event, jeg nåede i år. Nemlig altid fine, klassiske og lækre Angulus. Og gæt hvad!? Pigerne havde helt andre planer end mig, og jeg måtte ret hurtigt kapitulere og smutte ud på nærmeste legeplads. Der ligger heldigvis en god en af slagsen lige foran Forum, som er ganske anbefalelsesværdig. P1011106

Men jeg nåede at forelske mig helt og aldeles i både støvlerne og sandalerne med  broderede blomster. Wauw. Jeg ser altså vores navne på de støvler overalt.

P1011102Pille pille. “Er de ikke fine, moar?” <3

P1011112

Og ud på legepladsen, hvor der ikke er så mange ting at rive ned og sætte fedtede fingre på 🙂 Jeg er ret tosset med de fine omgivelser, som pladsen er placeret  midt i.

Den strikkede kjole, som lillesøster har på, er i øvrigt farmors værk. Den var liiiidt for varm for et par uger siden, men den er så fin nu og gennem efterår og vinter med strømper under. Strik ftw.

P1011109

Vi er gået lidt bananas på en gammel denim-jakke og har ‘broderet’ den med strygemærker über alles. Det er et stort hit, og jeg har lovet den femårige en jakke med mærker også. Mærkerne er købt på eBay, men de kan efterhånden købes overalt i de fineste versioner; H&M, Monki, Bahne etc.P1011134Ældsten synes, at det der med at tage billeder er umådelig skønt, og derfor får hun i ny og næ lov at skyde løs. Hun fik faktisk taget en lille række af mig, der var ganske fine og uden for mange rystelser.

P1011138Og så i en helt anden boldgade. Strik. Selvfølgelig strik. Jeg er pt i gang med en kæmpe sag på en lille pind med knap 500 masker. Yay. Og når den er færdig kan jeg måske nå min Ganni-inspirerede bluse (før næste teststrik), som jeg næsten ikke kan vente med at få på. Jeg har fundet en kvinde på Instagram, der sælger opskriften her, og den måtte jeg naturligvis straks smide 50 norske kroner efter. Trøjen trender helt åndssvagt blandt insta-strikkerne netop nu.

Og nu skal vi have gang i pakningen endnu engang. Vi er meget på farten disse uger. Fra DK til Italien og tilbage igen, og et hav af gange til Jylland. I aften går turen endnu engang til Jylland, så vi er klar når yndlingsfaster skal giftes i morgen. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

Leave a Comment