Små milepæle

311E4234-6C82-4AB4-9BBD-701885557B23
Når man har gang i et så stort projekt, som vi har disse år, en komplet renovering af en hel villa, er det vigtigt at fejre de små milepæle på løbende basis. Det har vi lært på den hårde måde. Det der med at vente og vente og vente på noget, der bliver ved med ikke at skride frem som ønsket, mens man samtidig bor i byggekaos med to små og aktive banditter, kan sætte de fleste mennesker med en smule OCD-tendenser (læs: mig) på en alvorlig prøve. Jeg har været der. Og er der stadig. 

Men jeg fejrer de små bitte sejre. Vores snart færdige badeværelse er naturligvis ikke en lille milepæl i sig selv, men en af de allerstørste i vores projekt. Men der er ikke fuldt funktionsdygtigt der inde endnu. Vi arbejder på rummet hver weekend, og som billederne viser, mangler vi det sidste elarbejde – et par fuger hist og her osv. Men det er ingen sag nu. Jeg er så småt begyndt at fylde ind med vores produkter i skabe og skuffer, og planter er også kommet på plads. Jeg fylder i øvrigt alle husets rum med planter. Et rum uden planter er ikke fuldendt for mig.

Og det er præcis sådanne små milepæle, jeg taler om. Jeg har været på førstesalen 117 gange siden i går aftes for at betragte husets nye pragtrum med de sprøde grønne planter, som vi i øvrigt hentede i IKEA i går formiddags. Det får mig til at hoppe af glæde og give Kasper en kæmpe highfive. Ja, ja slap lige af, tænker I måske. Det er jo kun et badeværelse med planter. Men for mig er det meget mere end det. Badeværelset er beviset på, at vi nok skal nå i mål med huset, som vi ønsker, selvom det kræver sine afkald og indhug i livet, som vi engang levede det. Vi får det til at ske. Og det må tage den tid, det tager fra nu af, så vi samtidig også har tid til at være en familie, der en gang imellem smider os på gulvet på madrasser alle sammen for at se en film og spise guf.

Så hey. Giv hinanden en ekstra highfive og en kæmpe krammer, så ofte I kan og ros hinanden, for det I gør – fejr de store og små sejre. Det gælder ikke kun midt i store altomfattende projekter, men bare sådan helt generelt i livet. Vi er blevet bedre til det, og det giver en lettere hverdag.

Over and out.

Vores villaP1011180 Vores elektriker kommer snart og fikser det sidste elarbejde. Det er småting der mangler, men vi har pt ikke lys i rummet, hvorfor det ikke er brugbart, så snart mørket falder på. P1011181 Vi mangler stadig fine produkter, der kan stå fremme på hylderne. P1011182Og sådan ser det ud rundt om en dør, når den endnu ikke er indbefattet af gerichter.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment