Når der er go på

Processed with VSCO with f2 presetDet er mandag morgen, og jeg kan se tilbage på en tæt pakket weekend, som jeg lige har brug for at opsummere i punktform på bloggen. Det handler om en venindedate med en sød og savnet en af slagsen, om (flere) vanvidshusprojekter og lidt om efterårsstrik. Of course strik. 

Fredag: Drinks og middag med min yndlingsnavnesøster fra Bryggen, som jeg hentede fra arbejde på cykel i silende regn klokken lidt over fire. Dét er et koncept, der holder. Vi nåede at vende verdenssituationen over en drink, før vores tre asiatiske retter på Sidecar på Nørrebro. Vi fortsatte nogle timer, og brød op, da jeg fik et opkald fra min mor, der stod ude foran vores hus, uden at kunne komme ind. Kasper var faldet i søvn, da han puttede pigerne, og min mor, der skulle hjælpe os med husprojektet i weekenden, havde ingen nøgle. Ups.

Processed with VSCO with f2 preset

Sidecar kan i øvrigt anbefales. Det hele spiller. Maden, deres drinks og øl og ikke mindst indretningen, der er rå og lækker (se øverste billede). Søg dem selv på Instagram, hvor det ikke skorter på smukke morgenmadsbilleder.

Processed with VSCO with f2 preset

Lørdag: Ældsten havde sæsonstart på dans – det er nu hendes tredje år på danseskolen. Hun tog sin første engelske vals, og jeg tudede ved det syn – flere gange.

Hjemme igen skulle huset have en alvorlig omgang. Vi skal have det vurderet i dag, og vi manglede en hel del, før vi kunne lukke ejendomsmægleren indenfor. Min mor og jeg gjorde rent til den store guldmedalje i mange mange(!) timer med afvaskning af døre, fodpaneler og så videre. Kasper høvlede gulve på overetagens gang, og der er nu ‘nye’ plankegulve überalles på førstesalen. En kæmpe fornøjelse at se, at det brune gulv ikke er brunt mere.

Her under kan I se, hvordan sådan et gammelt gulv ser ud efter 90 år, når det aldrig har været slebet. Den nye version, må I få at se på et andet tidspunkt. P1011257Søndagen fortsatte med mere rengøringsvanvid og deslige byggeprojekter, og søvn har der ikke været meget af de sidste par dage. Derfor var det tiltrængt med min min foretrukne afstresningsmetode i går eftermiddags, hvor jeg endelig fik startet op på en ny sag, jeg skal teststrikke. En lang cardigan, som jeg allerede nu er overbevist om, jeg kommer til at bo i hele efteråret og vinteren.

Jeg strikker i en af efterårets helt store it-farver – nemlig gul. Jeg har valgt en okker, som jeg altid har haft et godt øje til, men ikke har været helt overbevist om, jeg kunne bære med min lyse hud.

Garnet er i øvrigt fra Sandnes i kvaliterne Alpaka og Silk Mohair, som til sammen giver en sand luksusfølelse. Projektet kommer til at tage tid med en cardigan, der skal til midt på læggen, og jeg skal give det et ordentligt spark, så snart huset er vurderet, og der forhåbentlig kommer lidt mere ro på.  P1011204Weekenden har med andre ord været en blandet omgang, uden så meget ro på, og jeg var lige ved at få flashbacks til tiden før sommerferien, hvor jeg var mere end fed up af husets og alt, hvad det fører med sig. Nu er overetagen dog snart helt færdig, og badeværelset skinner så meget, at jeg næsten ikke kan få mig selv til at bruge det 😉

2-11

GOD MANDAG, kære læsere. For mit vedkommende kalder arbejdet nu.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment