Æblerov og matchy-matchy vintertøj til pigerne

Vintersæsonen i en børnefamilie kan alt i alt ende med at blive en ret heftig udskrivning, før flyverdragterne, vinterstøvlerne, hjemmeskoene, uldundertøjet, huerne og vanterne er betalt. Derfor er det altid kærkomment med gode solide alternativer af høj kvalitet, der ikke nødvendigvis koster en hel bondegård. Vi har set nærmere på netop det.

P1011376untitled-2

Vores piger hoppede i matchende vinterantræk fra Name It i weekenden under søndagens æblerov i haven. Lillesøster i cute flyverdragt (599 dkk) og ældsten i todelt sæt med jakke (549 dkk) og skibukser (429 dkk). Æbletræerne leverer i øvrigt en del æbler igen i år, men slet ikke på samme niveau som sidste år, hvor de både var større, flottere og flere. Æbleåret i Nordeuropa er efter sigende generelt ret skidt i år.P1011380

Vinteren er ikke ovre os endnu, og det nye blomstrede vintertøj er stadig alt for varmt, men kulden sniger sig lige så stille ind på os, og før vi ved af det, er det tid til at fylde garderoben i institutionen med et ude-outfit, der er en kold vinter værdig. I år skal jeg forsøge ikke være bagud med huer og vanter, som de foregående. Det kommer altid bag på mig, at nu er nu…

Kolde fakta 

Flyverdragten er vind- og vandtæt og fuldt åndbar. Den har tapede sømme, reflekser, aftagelig hætte, elastisk talje, lynlåslukning med velcro og kan vaskes ved 40 grader. Jakken er også vind- og vandtæt med tapede sømme og aftagelig hætte. Manchetterne er elastiske, og der er sidelommer og brystlomme, som nemt lukkes med trykknapper, og jakken kan vaskes ved 30 grader. Bum.

Der findes masser af søde vinterjakker og flyverdragter hos Name It. Også i mere afdæmpede farver, hvis du ikke er til det funky, farvede look.

Og så lidt havestemning i billedform:

P1011370 De sidste gulerødder rives op. De kan dog ikke længere spises, men er fyldt med orm og andre ‘lækkerier’. P1011373 P1011382 Jeg er vild med æblesæsonen. Alt det pressede juice, æbletærter og gammeldags æblekage, vi kan se frem til de kommende par måneder. Uhmmm.
P1011384


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment