Når dagen starter kl. 1:30

Processed with VSCO with f2 preset

Bluser: Bamsesweater // Nederdele med kirsebær: H&M // Brune støvler: Kavat // Lakstøvler i Mint: Angulus

Min vækkealarm ringede kl. 1:45 i nat, men der var jeg allerede vågen med et hjerte, der galopperede vildt af sted. To timers søvn, blev det til. Mon jeg får lov at indhente noget af det forsømte senere. Næppe;)

Jeg glæder mig til varme. Og lys. Efterårets mørke har allerede taget lidt fat i mit sind, og jeg satser på, at de næste syv dage vil virke som en ordentlig vitaminindsprøjtning, som bliver i kroppen resten af sæsonen.

Her bliver sandsynligvis lidt stille på kanalen. Måske tjekker jeg ind en gang eller to. Måske ikke. Men følg med på Instagram, hvor der helt sikkert sker lidt mere.

Kram til jer


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Signe 22. oktober 2017 at 15:52

    Rigtig god tur søde Signe <3

    Reply

Leave a Comment