Ud af komfortzonen

Processed with VSCO with f2 presetVi drager om ganske få timer på landet, hvor vi skal tilbringe de næste godt 24 timer. Med mig i bilen har jeg et strikkeprojekt, som jeg kan tage frem, når og hvis familiens to mindste går ind på idéen om en lille powernap. Eller, fordi projektet – trods et massivt hulmønster – er temmelig snakkesikkert, kan jeg godt tillade mig at snige det frem, selvom bilen ikke huser sovende børn. 

Jeg skal i gang med at teststrikke Camillas snefnugbluse i en farve, som tydeligvis ligger langt væk på farveskalaen fra mine normale hang til lyserød, lilla og andre pasteller. Og det er vist på høje tid, at jeg springer ud i noget andet. Jeg tænker fra tid til anden på, hvor længe min strikkede 80’er-inspirerede pastella-garderobe går fuldkommen af mode!?  Den garderobe som det alligevel har taget mig et lille år med slid og kærlighed at kreere indtil nu.

Jeg slog op til Snefnug i går, og har nu 3 – 4 uger til at få den færdig på en pind 4. Yay. Jeg skal have god disciplin for at nå det mellem alle de andre 117 projekter og aktiviteter, som livet i en børnefamilie byder på. Jeg må lade andre strikkeprojekter hvile for en stund og tage alle tirsdagstimerne med Strikkefinkerne i brug også. Blusen strikkes i øvrigt op i Alpakka fra Sandnes i farven 3355.

God lørdag.

IMG_3524

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment