Hov, er det juleaften i næste uge?

P1011785IndeholderreklameHvis jeg nu fortæller jer, at jeg langt fra er klar til juleaften, tror I så på mig?

Mine egen profeti holdt helt stik, da jeg i dette indlæg skrev, at jeg før eller siden nok skulle komme langt bagud i juleforberedelserne. I skrivende stund har jeg ikke købt én eneste julegave, og det er mere end på tide, hvis jeg ikke skal ende i et sandt gavekøbs-stresshelvede som de foregående år. Det er immervæk hyggeligst, når gaverne købes med ro og omtanke. Pigerne holder tidligt juleferie i år, og jeg ville egentlig gerne have klaret de fleste gaveindkøb, før de fylder hytten med liv og glade dage og kaotiske tilstande. Pebernødderne er i hus, som det eneste julesnack endnu. I dag håber jeg at kunne nå at bage vaniljekransene, og så må vi tage den derfra 🙂 Jeg satser på lækre dage med bagværk MED pigerne on side i dagene lige op til jul.

Hvis du i øvrigt mangler et par funklende julesko til din mindste, så tag et kig på disse, som er magen til lillessøsters. Funklende stjerner og snørrebånd af guld. Arhmen, hva’?

Er I klar til juleaften nu?
P1011772P1011802 P1011769


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment