Sommerferie – camping på luksusmåden igen?

Selvom vi endnu ikke ved, om vi skal på ski i år elle ej (jeg håber stadig), som vi var sidste år med stor succes langt inde i marts, så er vi også så småt begyndt at planlægge årets sommerferie. Vi er normalt typerne, der bestiller overnatninger, fly- eller færgebilletter etc. i allersidste øjeblik. Altså, a la dagen før det hele skal løbe af stablen, men det kunne være voldsomt rart, at vi havde styr på flere detaljer i bedre tid i år. Det er immervæk rigtig belejligt, når der er mindre børn involveret.

Sommerferien i år skal endnu engang byde på kør-selv til en destination i Europa. Vi har efterhånden gjort det en del gange, og det holder. Endedestinationen i år bliver sandsynligvis Italien. Igen. Vi er begge – eller alle fire – helt solgte til det land i både vinter- og sommersæsonen. Sidste år kørte vi over smukke Østrig for et kort besøg i Inssbruck på vejen derned. Det var en ‘lille’ omvej i et meget snoet bjergterræn, der nærved gav mig voldkvalme, men også det hele værd.

Hvis du vil have inspiration til kør-selv-ferie med dine børn, så læs dette indlæg fra sidste år.

Vi var på farten i i alt 17 dage og besøgte de mest fantastiske steder i støvlelandet. Læs fx om vores 24 timer i Venedig her. Jeg skylder stadig et indlæg om vores cirka 14 dage med camping på luksusmåden. Jeg brygger på det disse dage, så jeg kan udgive det som inspirationkilde til jeres egen sommerferie.

Hvad er jeres planer for sommeren i år? Lad os inspirere hinanden.

*Vi boede i en pinjeskov i 6 dage. Ret fantastisk på zen-måden, hvis vi glemmer de forbandede myg et øjeblik. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Pia 15. marts 2018 at 12:08

  Italien. Altid Italien. Vi har et lille stenhus i bjergene over Comosøen, og er nærmest ikke til at drive derfra – undtagen på små strejfture rundt i landet 🙂

  Reply
  • plummum 15. marts 2018 at 16:02

   Oh, det lyder fuldkommen fantastisk. Vi elsker området ved Comosøen. Det giver nærmest åndenød… på den gode måde:)

   Reply

Leave a Comment