Ferieboble og feriesøvn

Indlægget er sponsoreret af Sengespecialisten.

Vi befinder os stadig i en ferieboble med vægge (hvis en boble altså havde den slags) så tykke, at de føles ubristelige – nej auto correct ikke ukristelige. Hvordan skal vi få hul på en almindelig hverdag igen, når sommerferien er definitivt slut for i år?

Vi sover længe – rigtig længe – og har for det meste tøffedage hjemme (kun med små udflugter væk fra hjemmet) med masser af leg i haven, kreatid og familiesamvær. Det er magisk, og Italien føles af en eller anden grund lysår væk, selvom det kun er en uge siden, vi ramte matriklen hjemme.

Og selvom jeg notorisk har svært ved at give slip på de gode og dejlige oplevelser, vi har sammen som familie og dermed også vores uge i Rom og Toscana, så er der én ting, jeg ikke savner; soveforholdene. Ikke at de var specielt ringe overhovedet, men jeg vil nødigt undvære min egen seng som vi stort set altid ender en hel familie i. Det stiller bl.a. krav til en seng af en vis størrelse, hvis ikke den ene af os skal trille ud.

Måske er jeg blevet gammel, når jeg sådan er blevet mere eller mindre afhængig af min egen seng 🙂 Uanset forklaring fylder det altid i mine tanker før vores rejser og små ture i løbet ad året, hvilken seng mon hotellet eller lejligheden har at byde på.

Det var en sand lise at smide mig under dynen i den lyserøde dobbeltseng fra Auping efter næsten 24 timer i en bil. Nærmest forløsende i hele kroppen.

Jeg elsker min søvn, og denne sommerferie har lært mig, at jeg skal være bedre til at prioritere den i hverdagene også. Jeg har et helt andet overskud efter snart en måneds ferie med masser af god søvn.

Og tænk sig. Måske har det også ramt os, at vores små piger ikke længere er små endda. At sove til kl. 8 eller 9 hver eneste morgen – den luksus har jeg faktisk ikke oplevet de sidste 6 år.

^Nå ja, jeg bruger ikke kun min seng til at sove i. Jeg elsker også mine rolige strikkestunder her.

Slutteligt en lille servicemeddelelse. Auping holder udsalg med 20 % nedsættelse på deres varer fredag, lørdag og søndag i uge 34.

Samlet liste med links til vores produkter:


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment