Om ny opskrift på Knit knit purl beanie OG om min nye webshop

^Det julede mobil-cover (ja ja, jeg er i god tid i år) er en gave fra Milledeux, som laver de fineste covers OG hårspænder. 

Ugens begyndelse skal fejres med en opskriftsudgivelse fra min hånd. Min nye hue, som jeg selv har strikket fire af allerede, er ude på min nye webshop. Knit knit purl beanie, hedder den, og den kommer i tre forskellige størrelse: Til lille barn, mellem barn og til damer. Nu er der ingen undskyldning for ikke at strikke et par matchy-matchy huer til dig og mini 🙂

Det går lynende hurtigt at få huerne af pindene på pind 8 – en god aften, og så er den ged barberet.

Huen strikkes i HipWool og HipMohair fra HipKnitShop.no,  som kommer i helt urimeligt lækre farver. Urimeligt, fordi jeg har svært ved at styre mig. Jeg har som altid valgt nogle ret funky farver, men jeg har lyst til at kaste mig over flere huer i mere afdæmpede efterårsfarver. Fx ville Cookie dough, Coconut white, Cool light grey og brown blend være uhmm både sammen og hver for sig.

Find opskriften på Knit knit purl beanie her

Og VIGTIGT: Jeg har teamet op med HipKnitShop.no, og ugen ud – dvs. til og med søndag den 25. november 2018 – giver koden knitknitpurlbeanie hele 20 % rabat på originalgarnet til huen. Skynd jer ind og se på de smukke farver. 

Knit knit purl beanie til mænd? 

Jeg har udeladt at tage størrelsen til mænd med i opskriften, men her får du et tip til, hvorledes du kan strikke Knit knit purl beanie til manden også. Første step er at udelade mohairen, medmindre huens mandlige ejer er umådeligt glad for det fluffy-fluffy udtryk. Brug fx to tråde merino i stedet og sørg for at overholde strikkefastheden. Slå tre masker mere op end til størrelse dame og følg så ellers resten af opskriften. Easy peasy, ikke? Du kan endvidere strikke ombukket dobbelt så langt, så du kan folde det dobbelt.

Det vil i øvrigt se cool ud til både mænd og kvinder.

Nu med webshop

Og slutteligt; ja, jeg har fået mig en webshop. Se selv her. Den har ligget live en måneds tid, men uden jeg har gjort opmærksom på det. Jeg har med andre ord kørt en soft launch. Jeg kan dog se på mine bestillinger, at jeg ikke helt har kunnet skjule den, og det gør mig kun  glad inden i.

Webshoppen er fuldkommen hjemmelavet fra min side, og er der ting, der driller jer, så råb meget gerne op, så jeg kan få det fikset.

Shoppen indeholder udelukkende mine strikkeopskrifter, som meget gerne skulle blive flere, som tiden går.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment